Joggingclub Molenland - kern Tielt


 

Wat heeft de Joggingclub Molenland u te bieden:

 

Een VAL- verzekering, met deze verzekering worden alle onkosten gedekt die ontstaan door een ongeval tijdens het lopen. Wanneer of waar je het loopletsel opgelopen hebt is van geen belang.

 

Wij hebben 4 vaste loopavonden in de week:

            maandagavond om 19u00: loopsessie voor wie pas start-to-run gedaan heeft

            dinsdagavond om 18u00

            woensdagavond om 18u15

            donderdagavond om 18u30.

Plaats van afspraak: het clubhuis van AVMO op het stedelijk sportstadion. Samen wordt er gelopen gedurende 30 tot 60, dit volgens uw wensen. Op die avonden is het clubhuis toegankelijk.

 

We nemen in clubverband deel enkele wedstrijden/joggings per jaar. Door lid te zijn van de joggingclub Molenland, ben je automatisch lid van de VAL en krijg je korting op het inschrijvingsgeld van alle VAL-wedstrijden.

Om herkenbaar te zijn ontvangt elke jogger een club T-shirt. Dit bij  het betalen van het nieuwe lidgeld in september/oktober

De laatste nieuwtjes over de joggingclub lees je op onze  de site www.jcavmotielt.be en op onze nieuwsbrief: Joggingclubnieuws

 

Wat kost dit alles?
 

Voor een jaar vragen wij aan elke jogger 30,00 EUR lidgeld per jaar, 2de lid binnen hetzelfde gezin: 25 EUR, 3de en volgende leden binnen hetzelfde gezin: 20 EUR.

Een atletiekjaar loopt van 1 november tot en met 31 oktober

 

MAAR:

 

Bij het aansluiten bij de joggingclub en bij het jaarlijks vernieuwen van je lidmaatschap ontvang je van onze sponsor Runningcenter Brugge-Hulste, volgende zaken:

        Een waardebon voor het aankopen van loopschoenen

        Een clubkorting van 10% op de aankoop.

        Beide zaken zijn met mekaar te combineren.